• Ласкаво просимо на Перший український портал супутникового телебачення та IPTV.
 

Новини IPTV і інтернет-телебачення

Автор Admin, 13 Квітень 2020, 11:29:46

Попередня тема - Наступна тема

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Admin

Vizio запускає 30 нових безкоштовних потокових каналів

На тлі загальнонаціонального сплеску використання ТВ, провідний американський телевізійний і звуковий бар бренд Vizio оголосив про запуск тридцяти нових безкоштовних 24-годинних лінійних телевізійних каналів на своєму домашньому екрані SmartCast.

Запуск відбувається в результаті того, що платформа SmartCast Vizio зафіксувала зростання відвідуваності на 57% за останні три тижні березня. За той же період кількість безкоштовних додатків з підтримкою реклами і потокових телевізійних сервісів збільшилася на 59%. Нові телевізійні канали призначені для того, щоб принести більше новин, розваг, способу життя, DIY, спорту, комедії і музики для мільйонів глядачів по всій Америці.
Починаючи з цього моменту, користувачі Vizio SmartCast можуть знайти новини та зміст способу життя з USA Today і CBC News. Спортивна інформація і дії доступні з USA Today Sportswire і спортивної мережі fubo, в той час як ви можете йти в ногу зі знаменитостями і розвагами на TMZ і Hollywire. Існує також кулінарне натхнення від творінь шеф-кухаря на Hungry and Food52 або вчитися у кращих художників в Мережі дизайну. Є також науково-фантастичний контент на Dust, документальні фільми на Magellan TVNow і Docurama і культова класика на CO ....

Нові лінійні канали можна знайти під рядком безкоштовних каналів на домашньому екрані SmartCast і доповнять службу Vizio WatchFree, що працює від Pluto, яка включає понад 150 безкоштовних потокового ТБ канали новин, кіно, спорту і багато чого іншого. Крім безкоштовного контенту, Vizio SmartCast також надає доступ до екранних додатків, таким як Netflix, Disney +, Hulu, Prime Video і YouTubeTV. Він також має підтримку для Apple AirPlay 2 і Chromecast вбудований.

"Все більше людей відкривають для себе наш безкоштовний контент, і все більше людей роблять його частиною свого повсякденного життя прямо зараз", - прокоментував Майк О'Доннелл, старший віце-президент Platform Business. "Ми визнаємо важливу роль, яку телебачення грає в будинку, особливо коли сім'ї просять залишатися всередині. Для нас важливо продовжувати впроваджувати інновації, і ми прагнемо надавати нашим клієнтам додаткові преміальні і безкоштовні варіанти контенту. "
Vu+Solo4k

Admin

Видання Forbes Ukraine та медіасервіс MEGOGO оголосили про початок співпраці.

Відтепер користувачі MEGOGO можуть переглянути на платформі найпопулярніші YouTube-проєкти Forbes Ukraine. Як зазначається у спільному пресрелізі, до таких проєктів належать:

Business Breakfast із Володимиром Федоріним – єдиний прямоефірний проєкт Forbes Ukraine, де глядачі можуть ставити свої запитання гостям Business Breakfast і отримувати відповіді в режимі реального часу.
Перший мільйон з Борисом Давиденко – проєкт Forbes, який допоможе тим, хто мріє про власний бізнес, уникнути помилок та досягти успіху.
Директорія з Романом Бондарем – Forbes розкладає на молекули код лідерства українських топменеджерів, дозволяючи глядачам покращити свої навички управління.
Ясно про лавмарки з Сергієм Коваленко – розкриття секретів створення сервісів та продуктів, що стали лавмарками українського бізнесу.
Крім того, на MEGOGO будуть доступні ексклюзивні відеоінтерв'ю: «Країна героїв», «Точка (без)контакту з Вірою Платоновою», «Головні ділові події країни» та «Голоси мирних».

Така співпраця дозволить Forbes Ukraine розширити свою аудиторію та надати користувачам MEGOGO доступ до високоякісного контенту про бізнес та економіку.

Forbes Ukraine – є частиною глобальної медіакомпанії Forbes, що фокусується на бізнесі, інвестиціях, технологіях, підприємництві, лідерстві та способі життя.

MEGOGO – український медіасервіс для перегляду відео, ТБ та прослуховування аудіо.
Vu+Solo4k

Admin

Як українці дивилися телебачення та контент у лютому 2024: аналітика від Київстар ТБ

Київстар ТБ, провідна платформа для перегляду контенту, поділилася свіжими даними про телевізійні уподобання власних підписників протягом минулого місяця.У лютому 2024 року на українському телебаченні відбулися прем'єри низки нових серіалів. Так, 19 лютого телеканал 1+1 представив глядачам мелодраму "Ціна втечі", містично-драматичний серіал "Мольфар", реаліті-шоу "Ловець снів" та новий сезон шоу "Говорить вся країна". Телеканал 2+2 показав серіал "Друзі", а СТБ – драматичний серіал "Перевізниця".
Спойлер
Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ також поділилася основними результатами теледивлення у лютому. Згідно з аналітикою, до десятки найкращих телеканалів місяця увійшли СТБ (8%), Новий (7,1%), 1+1 Україна (5,9%), ТЕТ (5,3%), 2+2 (5,3%), 1+1 Марафон (4,5%), ICTV2 (4,4%), ICTV (4,3%), Бігуді (3,2%) та тематичний плейлист Подорожі (2,5%).

Власні та партнерські канали 1+1 media очолили рейтинг медіагруп із сукупною часткою 26,6%. На другому місці – StarLightMedia (25,5%), на третьому – Inter Media Group (3,6%).

У новинному сегменті сумарна частка основних каналів марафону "Єдині новини" становила 9,6%. Лідерами є 1+1 Марафон (4,5%), ICTV (4,3%) та Інтер (0,5%).

Найпопулярнішими серіалами на Київстар ТБ у лютому стали "Перші дні", "СидорЕнки-СидОренки" та "Світ навиворіт. Україна". Високі рейтинги також показали серіали "Ціна втечі", "Перевізниця", "Якщо чесно" та ін. Особливу увагу привернув документальний фільм "Довга доба" режисера Алана Бадоєва.

Бібліотека Київстар ТБ налічує понад 1000 українських тайтлів – найбільше серед ОТТ-платформ в Україні.

Київстар ТБ – це платформа для перегляду кіно та телебачення. Вона була запущена 11 грудня 2019 року як спільний проєкт 1+1 media та Київстар. Платформа пропонує користувачам безмежний доступ до величезної колекції вітчизняного та світового контенту, що налічує сотні тисяч годин перегляду. Крім прямих трансляцій, платформа регулярно радує глядачів ексклюзивними допрем'єрними показами нових проєктів. У її розпорядженні понад 400 телеканалів та бібліотека на запит (VOD) з понад 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу, що задовольнить смаки найвибагливіших кінолюбителів.
Vu+Solo4k

Admin

Netflix показав трейлер фантастики "Атлас"

Netflix випустила тизер-трейлер фантастичного фільму "Атлас", головну роль у якому грає Дженніфер Лопес. Вона виступить в образі дата-аналітика Атлас Шеппард — «блискучого фахівця, який категорично не приймає штучного інтелекту». Прем'єра фільму запланована на 24 травня, режисером "Атласу" виступає Бред Пейтон ("Розлом Сан-Андреас", "Ремпейдж").

Vu+Solo4k

Admin

Чорне дзеркало» повернеться на Netflix у 2025 році

Netflix підтвердив, що сьомий сезон науково-фантастичної антології «Чорне дзеркало» вийде у 2025 році. Він складатиметься з шести епізодів.Подробиць про новий сезон поки що небагато. Проте компанія офіційно підтвердила, що один з епізодів стане прямим продовженням «USS Каллістер» з четвертого сезону, в якому знявся Джессі Племонс.

Vu+Solo4k

Admin

Вийшов трейлер «Заколотного місяця 2» від Netflix

На YouTube-каналі Netflix з'явився перший трейлер фільму під назвою «Бунктовий місяць, частина 2: Даруючий шрами».
Сіквел режисирував Зак Снайдер, він поставив перший фільм. До акторського складу входить Софія Бутелла, Джимон Хонсу, Ед Скрейн, Міхіл Хейсман, Пе Дуна, Рей Фішер, Чарлі Ханнем та Фра Фі.

Vu+Solo4k

Admin

Spotify нарешті запустив мініплеєр для Windows і Mac

Spotify оголошує про запуск нової функції на macOS та Windows. Вона називається Miniplayer і наразі доступна лише для передплатників Spotify Premium.Мініплеєр, як випливає з назви, призначений для того, щоб дати вам максимальний контроль над вашою музикою та подкастами з мінімальним втручанням. Наприклад, якщо ви хочете швидко пропустити трек, відрегулювати гучність або змінити режим повтору, вам більше не потрібно перемикатися у вікно Spotify – просто скористайтеся мініплеєром.
Спойлер
Мініпрогравач може змінювати свою форму на квадрат, прямокутник або "витончену смужку", як показано вище. Він підтримує як музику, так і подкасти, і Spotify стверджує, що "він забезпечує збалансований досвід, однаковою мірою обслуговуючи як відео, так і музичний контент". Він виводить відеоподкасти в режимі "картинка в картинці" з елементами керування, і ви можете змінювати розмір відеоплеєра.

Якщо ви натиснете на ім'я виконавця, назву пісні або обкладинку альбому, то відкриєте основний додаток Spotify. Мініплеєр знаходиться у правому нижньому куті десктопної програми Spotify, між кнопками регулювання гучності та повноекранного режиму.

Мініпрогравач плаває над іншими програмами, тому він не заважає вашому робочому процесу так сильно, як перемикання вікон, і його можна відкрити або закрити, не перериваючи процес прослуховування, оскільки він не замінює головне вікно Spotify.
Vu+Solo4k

Admin

Київстар ТБ покаже серіали, зняті за підтримки держави

Платформа Київстар ТБ покаже серіали, які було створено за підтримки держави.
Київстар ТБ у партнерстві з Державним підприємством «Мультимедійна платформа іномовлення України» (ДП «МПІУ») покаже на своїй OTT-платформі 9 нових серіалів українського виробництва. Проєкти стали переможцями мистецького конкурсу ДП «МПІУ» на виробництво контенту сучасної тематики у 2023 році.

До переліку ввійшли наступні стрічки: «Шлях додому», «Курс щасливого життя», «Моє кіно», «Новорічна Шкереберть», «Тут і тепер», «Сховища. Вісім історій», «Сімейний консультант», «Поклик кохання» та «Мангровий гай». Прем'єри відбуватимуться послідовно, перша з яких – «Тут і тепер» за романом Ірен Роздобудько – стартує вже сьогодні, 25 березня. Телесеріал покажуть одночасно на Київстар ТБ та телеканалі «Дім».

«Ці серіали стануть чудовим доповненням нашої колекції вітчизняного відеоконтенту, яка на Київстар ТБ є найбільшою серед українських OTT-платформ», – зазначив СЕО Київстар ТБ Павло Рибак.

За словами генеральної директорки ДП «МПІУ» Юлії Островської, через місяць після прем'єри на Київстар ТБ нові серіали також стануть доступними на YouTube-каналі «Дім».

Платформа Київстар ТБ налічує понад 400 телеканалів та 20 000 одиниць відеоконтенту з функціями керування ефіром, запису, створення персональних профілів тощо. Перегляд можливий на 5 різних пристроях одночасно.

Нагадаємо, раніше у додатку Київстар ТБ з'явився дитячий профіль.
Vu+Solo4k

Admin

Spotify запускає власні відеокурси для навчання

Spotify починався як додаток для прослуховування музики. Але поступово він додав багато інших речей – подкасти, аудіокниги, а нещодавно навіть музичні відео. А зі вчорашнього дня він розпочинає тестування, в рамках якого пропонує навчальні відеокурси у Великій Британії.

Освітній контент досить далекий від музики, та все ж Spotify, здається, має намір рости і розширювати свою сферу діяльності, виходячи далеко за межі "просто" музики, на краще чи на гірше. Наразі компанія співпрацює з такими освітніми технологічними компаніями, як BBC Maestro, PLAYvirtuoso, Skillshare та Thinkific у Великій Британії.
Спойлер
Відеокурси можна буде придбати окремо від підписки на Spotify, але ви зможете безплатно переглянути щонайменше два уроки з кожного курсу, перш ніж купувати додаткові уроки, незалежно від того, чи користуєтеся ви безплатним тарифним планом, чи підписуєтесь на Premium.

Курси з'являтимуться в додатку разом із музикою, подкастами та аудіокнигами. У Spotify кажуть, що освітній контент "охоплює різноманітні теми", які згруповані за чотирма основними напрямками: створення музики, творчість, бізнес та здоровий спосіб життя.

За словами Бабара Зафара, віцепрезидента з розробки продуктів у Spotify:

"Тестування відеокурсів у Великобританії дозволяє нам дослідити чудову можливість краще задовольнити потреби наших користувачів, які активно цікавляться навчанням. Багато з наших користувачів щодня використовують подкасти та аудіокниги для своїх навчальних потреб, і ми вважаємо, що ця активна спільнота буде зацікавлена в доступі та придбанні якісного контенту від творців відеокурсів. У Spotify ми постійно прагнемо створювати нові пропозиції для наших авторів і користувачів, і, створивши найкращі у своєму класі персоналізовані пропозиції музики та подкастів, ми з нетерпінням чекаємо можливості дослідити потенціал відеонавчання на Spotify."
Vu+Solo4k

Admin

Хітовий серіал від Netflix розлютив китайців через одну сцену

Китайці обурені через початкову сцену в серіалі "Проблема трьох тіл", де студенти вбивають професора фізики. За їх словами, американці паплюжать історію Китаю.

Екранізація популярного китайського науково-фантастичного роману "Проблема трьох тіл" від Netflix викликала негативну реакцію китайських глядачів. Деякі китайці обурюються та звинувачують американський серіал в тому, що він виставляє Китай у поганому світлі. Все завдяки початковій серії серіалу, яка показує часи "Культурної революції" Мао Цзедуна.
Спойлер
Серіал "Проблема трьох тіл" заснований на трилогії китайського письменника-фантаста Лю Цисіня. Роман отримав престижні нагороди та шанувальників по всьому світу, зокрема книгу читали колишній президент США Барак Обама та автор "Гри престолів" Джордж Мартін. Однак самі китайці різко критикують адаптацію серіалу "Проблема трьох тіл" від Netflix. Після прем'єри серіалу у китайських соцмережах панувало обурення. Китайці масово звинувачували американців у спотворені історії КНР, через початкову сцену у серіалі. Епізод показує жорстоке побиття хунвейбінами (войовничі загони студентів та школярів) професора фізики в 1966 році під час "Культурної революції" Мао Цзедуна в Китаї. Ця сцена запускає сюжетну лінію, яка є центральною в першій книзі науково-фантастичного серіалу. Однак такий епізод не сподобався китайцям.

Цікаво, що у 2023 році була створена китайська адаптація роману "Проблеми трьох тіл" з 30 серій. Тоді критики звинуватили уряд у спробі викреслити "Культурну революцію" з китайської історії, оскільки цей сюжет був повністю опущений в місцевій адаптації. Акторка Розалінда Чао, яка грає дорослу Є Веньцзе у серіалі "Проблема трьох тіл" заявила, що ця сцена повинна бути, адже виносить деякі моменти історії "Культурної революції" за межі Китаю. Вона наголошує, що в Китаї ніхто не може відкрито говорити про революцію, хоча це важлива частина історії країни.
Vu+Solo4k

Admin

На Netflix вийшов трилер за участю Кілліана Мерфі, який сам актор ненавидить дивитися

На платформі Netflix вийшов трилер "Нічний рейс" за участі оскароносного ірландського актора Кілліана Мерфі. Незважаючи на непогані відгуки критиків, сам артист ненавидить дивитися цей фільм.Про це повідомляє Lad Bible. Зірка "Оппенгеймера" та "Гострих картузів" зіграв у кінострічці терориста на ім'я Джексон Ріппнер.

За сюжетом, персонаж Мерфі викрав батька жінки, поруч з якою сидів він сидів у літаку. Ріппнер сподівався, що героїня стане частиною його плану вбити очільника внутрішньої безпеки США.

Спойлер
"Нічний рейс" має 80% рейтингу на Rotten Tomatoes, що тільки спантеличує шанувальників актора: чому ж він так не любить цей фільм? В інтерв'ю GQ знаменитість був здивований тим, що більшість американців знають його саме за цим кіно.

"Я думаю, що справа в його двоїстості. Саме тому я хотів зіграти в ньому. Ці дві речі, хороший хлопець і поганий хлопець в одній особі", – сказав ірландець. Він додав, що йому сподобалося працювати з акторкою Рейчел МакАдамс.

Однак він не вважає "Нічний рейс" шедевром. "Нам було весело працювати над фільмом. Але я не думаю, що це хороший фільм. Це хороше кіно категорії B", – пояснив Мерфі. Критики Rotten Tomatoes зазначають, що сюжет фільму, який розгортається у літаку, дозволяє відчути високий, але "бажаний" рівень напруги.

Vu+Solo4k